Política de privacitat

Això és una traducció de cortesia. Consulta el text en castellà per a qualsevol aclariment.

El Titular us informa sobre la vostra Política de Privadesa respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser demanats durant la navegació, en comprar un producte o en contractar un servei a través del Lloc Web: https: //www.indiautentica.com

En aquest sentit, el Titular compleix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat del Responsable
Responsable: Enric Donate Sanchez.
NIF: SP834310C
Domicili: 21 Bowater House, London, City of – Regne Unit.
Correu electrònic: info@indiautentica.com
Lloc Web: https://www.indiautentica.com
Principis aplicats al tractament de dades
En el tractament de les vostres dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o fins que les sol·licita.
Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals demanades durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament. El titular informarà l’usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
En cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals demanades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.
Obtenció de dades personals
Per navegar pel lloc web no cal que faciliti cap dada personal.

Els casos en què vostè sí que proporciona les seves dades personals són els següents:

En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
En fer un comentari en un article o en una pàgina.
En comprar un producte o contractar un servei.
En inscriure’s a un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.
Drets
El Titular us informa que sobre les vostres dades personals teniu dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
Sol·licitar la limitació del tractament.
Oposar-se al tractament.
No podeu exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les dades en algun moment, pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets heu d’enviar la vostra petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o equivalent a l’adreça de correu electrònic: info@indiautentica.com

Lexercici daquests drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals
Quan vostè es connecta al Lloc Web per enviar un correu al Titular, escriu un comentari en un article o una pàgina, se subscriu al seu butlletí o contracta un producte o servei està facilitant informació de caràcter personal de què el responsable és el Titular . Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, doneu el vostre consentiment perquè la vostra informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — CDMON — només com es descriu a les pàgines:

Avís Legal
Política de Privadesa
Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informa

ció:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre les que poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de lloc web amb la finalitat de respondre les consultes dels Usuaris, oferir informació i demostracions dels productes i serveis del Titular, inclosos pressupostos.
Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que poden tenir els Usuaris relatives a la informació inclosa al lloc web, els productes i els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al Lloc Web, així com qualsevol altra consulta que l’Usuari pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de les condicions de contractació.
Formularis de comentaris: El Titular sol·licita dades personals entre les que poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, i adreça de lloc web amb la finalitat de respondre als comentaris dels Usuaris.
Formularis de contractació de productes o serveis: El Titular sol·licita dades personals entre les quals poden estar: nom i cognoms, document d’identitat (nombre d’identificació fiscal, número d’identificació d’estranger, passaport o permís de residència), adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon i dades de pagament (mètodes de pagament o dades bancàries) amb la finalitat de mantenir una relació comercial amb l’Usuari, fer l’enviament de les comandes, prestar els serveis contractats i per realitzar la facturació i el cobrament de els productes o serveis contractats.
Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals següents: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça d’un lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials. Les dades personals facilitades al Titular estaran ubicades als servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).
Hi ha altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina d’Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin el Lloc Web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest Lloc Web.
Per analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’Usuari quan navega pel Lloc Web les característiques i finalitat del qual estan detallades a la pàgina de Política de Cookies.
Per gestionar les xarxes socials. El Titular té presència a les xarxes socials. Si es fa seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i que ha acceptat prèviament.
Podeu consultar les polítiques de privadesa de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

Facebook
Twitter
Linkedin
YouTube
Instagram
El Titular tractarà les vostres dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social, informar-vos de les vostres activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular no utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals
Per protegir les seves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc web està allotjat a: CDMON. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per fer-ho. Podeu consultar la vostra política de privadesa per obtenir més informació.

El Titular informa a l’Usuari que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, llevat que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest darrer cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan el Titular disposi del consentiment exprés de lUsuari.

Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estricte

s estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web
Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguéssiu visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies
Perquè aquest lloc web funcioni correctament heu d’utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web.

Podeu consultar tota la informació relativa a la política de recollida i tractament de les cookies a la pàgina de Política de Cookies.

Legitimació per al tractament de dades
La base legal per al tractament de les vostres dades és:

El consentiment de linteressat.
Execució del contracte o laplicació de mesures precontractuals amb linteressat, a fi de proporcionar-li un producte o servei adquirit al Titular.
Per complir les obligacions legals.
Categories de dades personals
Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

Dades identificatives.
No es tracten categories de dades especialment protegides.
Conservació de dades personals
Les dades personals proporcionades al Titular es conservaran fins que sol·licite la supressió.

Destinataris de dades personals
Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a amb domicili als EUA.
Més informació a: https://mailchimp.com
The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis d’email màrqueting al Titular.
Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal del qual és el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).
Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.
Més informació a: https://analytics.google.com
Podeu consultar com Google gestiona la privadesa pel que fa a l’ús de les cookies i altra informació a la pàgina de Política de privadesa de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=ca

També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les cookies publicitàries a:

Tipus de galetes que utilitza Google
Com utilitza Google les galetes en publicitat.
Navegació Web
En navegar pel Lloc Web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar-vos.

El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents:

Google Analytics.
El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que facin les pàgines web a què pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el Lloc Web.

Exactitud i veracitat de les dades personals
Vostè es compromet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a Usuari del Lloc Web és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al Lloc Web exonerant el Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment
Com a Usuari del Lloc Web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Per contactar amb el Titular, subscriure’s a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web ha d’acceptar aquesta Política de Privadesa.

Canvis a la Política de Privadesa
El Titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Enric Donate Sánchez [d’ara endavant el Titular] t’informa sobre la seva Política de Privadesa respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser demanats per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www. indiautentica.com.

En aquest sentit, el Titular garanteix el compliment

ment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat del responsable
Titular: Enric Donate Sánchez
NIF/CIF: GB227139023
Domicili: Flat 99, 5 Chicheley Street SE17PN London, United Kingdom
Correu electrònic: info@indiautentica.com
Lloc Web: www.indiautentica.com
Principis aplicats al tractament de dades
En el tractament de les teves dades personals, el Titular aplicarà els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a una o diverses finalitats específiques sobre les quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: El Titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o fins que les sol·licita.
Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la fi o fins del tractament.
El Titular us informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o l’ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.
Obtenció de dades personals
Per navegar per www.indiautentica.com no cal que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí que proporciones les teves dades personals són els següents:

En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
En fer un comentari en un article o pàgina.
En inscriure’t a un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.
Els teus drets
El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
Sol·licitar la limitació del tractament.
Oposar-te al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.
L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Titular, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les dades en algun moment pot adreçar-se al Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar-ne la rectificació, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades als fitxers del Titular.

Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a info@indiautentica.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considereu que el tractament de dades personals que us concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals
Quan us connecteu al lloc web per enviar un correu al Titular, us subscriviu al vostre butlletí o feu una contractació, esteu facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com ara la vostra adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per l’administrador, només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular són diferents segons el sistema de captura d’informació:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre les que poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes.
Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als teus missatges, dubtes, queixes,

comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.
Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals següents: Nom i adreça de correu electrònic per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
Les dades que facilitis al Titular estaran ubicades als servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).
Hi ha altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís Legal ia la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen al teu ordinador quan navegues pel lloc web les característiques i finalitat del qual estan detallades a la Política de Cookies.
Per gestionar les xarxes socials. el Titular té presència a xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que sigui procedent en cada cas i que has acceptat prèviament.
Pots consultar les polítiques de privadesa de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

Facebook
Twitter
Linkedin
YouTube
Instagram
El Titular tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular no utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals
Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar-ne la pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció.

El lloc web està allotjat a CDmon. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per fer-ho. Pots consultar la seva política de privadesa per tenir més informació.

Contingut d’altres llocs web
Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies
Perquè aquest lloc web funcioni correctament heu d’utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema al vostre navegador web.

A la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

Legitimació per al tractament de dades
La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure’t a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web has d’acceptar aquesta Política de Privadesa.

Categories de dades personals
Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

Dades identificatives.
Conservació de dades personals
Les dades personals que proporcioneu al Titular es conservaran fins que sol·liciteu la supressió.

Destinataris de dades personals
Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a amb domicili als EUA.
Trobaràs més informació a: https://mailchimp.com
The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis de correu electrònic el Titulareting al Titular.
Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Trobareu més informació a: https://analytics.google.com
Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre l’ús del lloc web (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Est

tats Units.
També podeu veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de cookies publicitàries.

Navegació Web
En navegar per www.indiautentica.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no es poden utilitzar per identificar-te.

El lloc web utilitza els serveis d’anàlisi de tercers següents:

Google Analytics
El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals
Et comprometes que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a Usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al lloc web exonerant el Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment
Com a Usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament dels mateixos per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Revocabilitat
Per exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició heu d’enviar un correu electrònic a info@indiautentica.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis a la Política de Privadesa
El Titular es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.